Deák András Asztalitenisz Emlékverseny – januárban újra!

Sporttal és közösségi együttléttel emlékezünk ismét Deák András barátunkra 2018. január 13-án, amikorra a KDNP Sport és Életmód Szakbizottsága és a Regnum Marianum SE hagyományos évenkénti asztalitenisz-emlékversenyére hívjuk kereszténydemokrata, valamint egyházi közösségekbe tartozó barátainkat.

Deák András Emlékverseny

 

Helyszín, időpont

A sportesemény helyszíne – az előző évekhez hasonlóan – a MOATSZ Ormai László asztalitenisz-csarnoka lesz (volt Statisztika csarnok, Budapest, II. kerület, Marczibányi tér 13.) – tudtuk meg Zaymus Vince és Fodor Artur szervezőktől.

A versenyek – férfi és női egyesben, illetve párosban, valamint vegyespárosban – 2018. január 13-án 08.30-tól 18 óráig zajlanak majd. Regnumi közösségek, plébániák és egyházközségek, valamint KDNP-alapszervezetek nevezhetik versenyzőiket. Nevezési díj nincsen, a részvétel ingyenes. Az általános iskolás 5-8. osztályosok és a középiskolások külön korcsoportokban versenyezhetnek. A nevezési alsó korhatárát a 2007-es születésűek jelentik.

Kategóriák

A versenyt két kategóriában rendezik: 1. amatőrök (nem rendszeresen játszók) és 2. igazolt és regisztrált versenyzők (a kerületi bajnokságokban rendszeresen játszók is).

Az amatőrök páros versenyszámaira (férfi páros, női páros, vegyespáros) a helyszínen lehet majd nevezni.

A verseny lebonyolítási rendszere függ a résztvevők számától, csoportokon belüli körmérkőzések és egyenes kieséses rendszer kombinációjaként. A szervezők kérik azt is, hogy ütőt mindenki vigyen magával és kérik az asztalitenisz szabályainak megfelelő ruházatot (nem fehér felső)!

A verseny megrendezését a Magyar Asztalitenisz Szövetség, a ROSATOM és a Bringóhintó Kft. (Margitsziget) is támogatja.

Nevezés

Az amatőrök páros versenyszámai kivételével minden más kategóriában kizárólag előre, email-en történő bejelentkezéssel lehet csak nevezni.

Nevezési határidő: 2018. január 9. kedd 24h (éjfél).

A szervezők kérik a nevezési lap pontos kitöltését és a nevezési határidő betartását, mivel ezek nélkülözhetetlen feltételei az előzetes sorsolás elkészítésének. Hiányos nevezést sajnos nem tudnak figyelembe venni.

A nevezési lap az alábbi linkre kattintva letölthető, ezt kell kitöltve visszaküldeni a deakandras [pont] emlekverseny [pont] 2018 [kukac] gmail [pont] com e-mailcímre: