Dr. Simicskó István: Közösen mindent elérhetünk, adjon ez erőt és hitet mindannyiunknak!

Senki sem számított arra, hogy a 2020. év ennyire más lesz, hogy életünk, mindennapjaink alapjaiban változnak meg. Tavasz óta szembesült vele Európa, így Magyarország is, hogy egy vírus néhány hét leforgása alatt országokat, kontinenseket tud lebénítani, ezrek életét elvenni és még többeket képes munkahelyeiktől, terveiktől megfosztani.

BUÉK

Minket, magyarokat sokszor próbára tett már a sors. Hol külső hatalmakkal kellett megküzdenünk szabadságunkért, hol különböző katasztrófák kényszerítettek helytállásra. A napjainkban sújtó világjárványban honfitársaink egészségéért, életéért kell összefognunk. A frontvonalak most a kórházainkban vannak, az első sorban küzdő embereink pedig az orvosok és az ápolók. Bízzunk benne, hogy az új esztendő elhozza mindannyiunk számára a vakcina segítségével a koronavírus elleni győzelmet, hogy végre ismét a megszokott békés életünket élhessük.
Közösen mindent elérhetünk, adjon ez erőt és hitet mindannyiunknak!
Kívánok a Kereszténydemokrata Néppárt nevében minden honfitársunknak békés, boldog, egészségben gazdag új esztendőt!

Dr. Simicskó István
a KDNP frakcióvezetője

 

(Nyitókép: 123RF)

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!