Emlékezzünk a kommunista diktatúrák áldozataira!

Kegyelettel emlékezünk a kommunizmus áldozatainak emléknapján mindazokra, akiknek életét így vagy úgy megnyomorította a vörös diktatúra. Idézzük emlékezetünkbe a rengeteg ártatlanul kioltott emberéletet! 

Gondoljunk a milliónyi meghurcolt, ellehetetlenített vagy elüldözött férfire és nőre, valamint a terror árnyékában élni kényszerülő családokra! A magyarok élen jártak a kommunista diktatúra elleni küzdelemben, így felelősségünk van abban is, hogy az elnyomó rezsim „örökségének” végleges elbontása mind a politikában, mind a közéletben egyszer s mindenkorra megtörténhessen. Meggyőződésünk, hogy csakis a hiteles kereszténydemokrata kormányzás adhat hiteles biztosítékot a szélsőségektől mentességre és megingathatatlan alapot a demokratikus értékrend megőrzésére. Mi azon szabadságszerető és hűséges hazafiak nyomdokain igyekszünk járni, akik mindig nemet mondtak az elnyomásra és igent az emberi méltóság megvédésére.

Kereszténydemokrata Néppárt

Országgyűlési Képviselőcsoportja

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!