Esztergomba is elérkezett a KDNP faültetési programja

Helyükre kerültek a mandulafák, melyek évekkel később árnyékot nyújtanak majd az időközben felnövő generációk számára. Esztergomban folytatódott a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) faültetési programja.

Esztergom

Csütörtökön ültették el az esztergomi Szentgyörgymező városrészben, a templomnál lévő 48-as téren azokat a facsemetéket, melyek a KDNP felajánlásaként érkeztek a városba. Szerencsés Gergely, a Kereszténydemokrata Néppárt Esztergomi Szervezetének elnöke, a párt vármegyei közgyűlési képviselője elmondta, a KDNP „Ültessünk, hogy élhessünk!" címmel indított országos faültetési programsorozatot.

Esztergom

A kezdeményezés célja, hogy a párt felhívja a figyelmet a teremtett világ védelmére, a fenntarthatóság fontosságára és hogy a közösségépítés jegyében valódi cselekvésre bírják az embereket.

Szerencsés Gergely megjegyezte:

köztudott, hogy a városvezetés kiemelt figyelmet fordít a faültetésekre, éppen ezért a program kapcsán megkereste Hernádi Ádám polgármestert, aki támogatta a kezdeményezést."

Esztergom

Meg is keresték a legmegfelelőbb helyszínt, ahol a Zöld-Út Kft. szakemberei már előre elkészítették a gödröket. A facsemeték elültetésében Molnár Tibor főkertész szakmai felügyelete mellett Hernádi Ádám, Szerencsés Gergely, Tóth Tamás Béla önkormányzati képviselő, a városfejlesztési, környezetvédelmi és kulturális bizottság elnöke és Szódáné Kükedi Éva, a KDNP helyi szervezetének egyik alapítója is segédkezett. Szerencsés Gergely köszönetet mondott Hernádi Ádámnak, hogy lehetőséget biztosított a faültetésre.

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!