Európa léte és nemléte a kérdés

Végső veszélyben van az európai civilizáció – hívta fel rá a figyelmet Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes az ECHO TV Napi aktuális című műsorának húsvéthétfői adásában. A politikus közlése szerint Európát napjainkban fenyegeti az iszlám invázió, aminek az a fő veszélye, hogy a kontinensen pillanatok alatt kisebbségbe kerülhet az európai civilizáció. Semjén Zsolt törvénytelennek, antidemokratikusnak és inkorrektnek nevezte nyugat-európai politikai vezetés migrációs politikáját. 

Semjén Zsolt

A Kereszténydemokrata Néppárt elnöke kiemelte: nagy világvallásnak és nagy kultúrának tekinti az iszlámot, de ez nem változtat azon, amit a Biblia is mond, hogy mindenki maradjon a saját fügefája alatt. 
Tehát

az európai civilizációnak nem része az iszlám

– tette hozzá Semjén Zsolt. A miniszterelnök-helyettes rámutatott: ha iszlám tömegek, migránstömegek nyomulnak be Európába – figyelembe véve a családegyesítést, a demográfiai trendet, valamint azt, hogy az iszlám egyáltalán nem akar asszimilálódni, integrálódni sem az európai civilizációba –, akkor a saját kontinensünkön, a saját európai civilizációnkban kisebbségbe kerülhetünk. 
 

Először csak egy nagyon súlyos párhuzamos társadalom lesz, majd akár többségbe kerülnek és utána a saría árnyékában élhetünk

– jelentette ki a kormánypárti politikus. 
 
Semjén Zsolt arra is felhívta a figyelmet, hogy Magyarország bőségesen kiveszi a részét a szolidaritásból, példakánt hozta fel, hogy hazánk megvédte az Európai Unió határát. Hozzáfűzte: az Európai Unió nekünk még pénzzel is tartozik a határkerítés költségeinek tekintetében. 
Ők, akik esküdt ellenségei a kereszténységnek, megpróbálnak bennünk paradox módon, keresztény alapon bűntudatot kelteni, mondván, hogy a jó emberek, a keresztény emberek befogadják a migránsokat, a rossz emberek pedig nem fogadják be őket – fogalmazott a KDNP elnöke, aki szerint az elsődleges feladat az ország megvédése, majd az ország megvédésén keresztül Európa megvédése.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!