Összes vállalás: 163 kereszt
Bács-Kiskun vármegye: 5 kereszt
Baranya vármegye: 12 kereszt
Békés vármegye: 2 kereszt
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye: 46 kereszt
Csongrád-Csanád vármegye: 3 kereszt
Fejér vármegye: 5 kereszt
Győr-Moson-Sopron vármegye: 3 kereszt
Heves vármegye: 4 kereszt
Komárom-Esztergom vármegye: 5 kereszt
Nógrád vármegye: 9 kereszt
Pest vármegye: 4 kereszt
Somogy vármegye: 51 kereszt
Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye: 5 kereszt
Tolna vármegye: 4 kereszt
Vas vármegye: 1 kereszt
Veszprém vármegye: 1 kereszt
Zala vármegye: 2 kereszt
Budapest: 1 kereszt

Kereszténydemokrata honfitársaink
eddig 163 kereszt megóvását vállalták.
Csatlakozzon Ön is, és fogadjon örökbe egy keresztet! 

Falmászóközpontot avatott Simicskó István Újbudán

A kormány mindent megtesz azért, hogy a gyermekek számára biztosítsa az egészséges életmód feltételeit – jelentette ki a KDNP országgyűlési frakciójának vezetője, amikor Climberry gyermek falmászóközpontot avatott a főváros XI. kerületében, Újbudán szombaton. Ezt szolgálta a mindennapos testnevelés bevezetése, de a kerületben számos sportlétesítmény, a Tüskecsarnok, tanuszoda, futókörök és szabadtéri fitnesz pálya megvalósítása is – mondta Simicskó István.

Falmászóközpont Újbudán

A politikus úgy vélekedett, hogy a veszélyekkel teli XXI. században a fizikai aktivitások fejlesztése olyan képességekkel vértezi fel a gyermekeket, amelyek révén sikeresen le tudják győzni az élet nehézségeit.

Falmászóközpont Újbudán

Különösen ilyen a minden izomcsoportot megmozgató falmászás, amelynek gyakorlását lehetővé teszi az új Climberry központ – mondta Simicskó István.

Falmászóközpont ÚjbudánSántha Albert, a falmászó központot működtető Omnivagus Túra és Szabadidő Egyesület vezetője elmondta, hogy a két teremből álló, közel 4 méter magas mászófalakkal felszerelt központ közel 60 millió forintba került.

Falmászóközpont Újbudán

A fejlesztést magánadományokból és állami forrásokból finanszírozta a közel 20 éve működő egyesület. A létesítményt úgy alakították ki, hogy már a legkisebbek is biztonsággal kipróbálhatják a mozgáskoordináció, így az idegrendszer fejlesztésére is alkalmas falmászást – tette hozzá.