„Fel kell lépnünk a migráció ellen, meg kell erősítenünk az ország gazdaságát és kulturális identitását"

Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke

A hétfői füzesabonyi lakossági fórum fő témája az ország védelme, külső és belső megerősítése volt. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke rámutatott, hogy teljes erőnkkel fel kell lépni a migráció ellen, és ezzel párhuzamosan megerősíteni az ország gazdaságát, kulturális identitását. Ez a választás tétje. Erre jelenleg csak a Fidesz-KDNP képes. Semjén Zsolt a füzesabonyi választóknak Nyitrai Zsolt képviselőt ajánlotta.

Nyitrai Zsolt, a Fidsz-KDNP országgyűlési képviselő-jelöltje, Nagy Csaba, Füzesabony polgármestere és Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke

Nyitrai Zsolt, a Fidsz-KDNP országgyűlési képviselő-jelöltje és Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke

A füzesabonyi lakossági fórum résztvevői

Habis László, Eger kereszténydemokrata polgármestere és Lukács Tamás korábbi KDNP-s országgyűlési képviselő

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!