Felháborító a román miniszterelnök nyilatkozata

Amennyiben valóban az hangzott el a román miniszterelnök szájából, amit a média idézett tőle, akkor annak minősítésére nehéz szavakat találni. Felháborító és rendkívül szomorú, hogy egy európai ország vezetője ilyen felelőtlenül és minősíthetetlen stílusban nyilatkozik.

Ezúton is szolidaritásunkról biztosítjuk a székely autonómiáért küzdő honfitársainkat, megfélemlített erdélyi magyarokat.

Jelezzük, hogy EP-képviselőnkön keresztül – ha nem marad más hátra – EU-s szinten is szeretnénk az esetre ráirányítani a figyelmet. Igyekszünk elérni, hogy a lehető legrövidebb időn belül kérjen bocsánatot az általa megrémített emberektől Mihai Tudose, aki a békés egymás mellett élés legalapvetőbb kereteit rúgta fel meggondolatlan mondataival.

Kereszténydemokrata Néppárt

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!