Földi László: Ahhoz, hogy unokáink is itt élhessenek, meg kell őriznünk a teremtett világot

Ahhoz, hogy unokáink és az ő unokáik is itt élhessenek ezen a 93 ezer négyzetkilométeren, rendben kell tartanunk környezetünket, meg kell őriznünk a teremtett világot utódaink számára is – fogalmazott a térség KDNP-s országgyűlési képviselője szerdán Cegléden.

FöldiFöldi László a Kereszténydemokrata Néppárt faültetési akcióját méltatva örömét fejezte ki, hogy Pest vármegye 12. országos egyéni választókerületében Cegléd lett a kezdeményezés megvalósításának helyszíne, az ültetés helye, a Vörösmarty tér pedig a város egyik legszebb tere.

A képviselő elmondta azt is, hogy

a városban a KDNP és a Fidesz nagyon jó kapcsolatot ápol, és az önkormányzati választásokon is együtt indulnak a város mind a tíz egyéni körzetében.”

GaalGaal Gergely, a KDNP Pest vármegyei elnöke emlékeztetett, hogy a teremtett világnak az ember is része, ezért felelősséggel tartozik környezetért és a természetért. Hozzátette: ennek a gondolatnak a jegyében indította el a KDNP 2024 márciusában az „Ültessünk, hogy élhessünk!” elnevezésű faültetési akciót, amely az egész országra kiterjed.

A faültetés mindig egy új élet megjelenítését is szimbolizálja, illetve azt, hogy mi közel érezzük magunkat a teremtett világhoz, a természethez”

– mondta.

fa

A programot a kereszténydemokrata önkormányzati képviselők valósítják meg, így Cegléden is, ahol az elültetett tíz fát a helyi kereszténydemokrata közösség gondozza majd - tette hozzá. A politikusok meggyfákat ültettek.

Az eseményről készült galéria IDE KATTINTVA tekinthető meg.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!