Földi László: Az elvonások nem teszik tökre az önkormányzatokat

Földi László (KDNP) hangsúlyozta az Országgyűlésben: a védekezés költségeiből mindenkinek ki kell vennie a részét, az önkormányzatoknak is. Kijelentette: a jövő évi költségvetésben az elvonások nem teszik tönkre az önkormányzatokat, hiszen összesen 34 milliárd forintról van szó.

Földi László (KDNP) országgyűlési képviselő
    
„Csacsiság beszélni az önkormányzatok kivéreztetéséről" - fogalmazott a képviselő hozzátéve, hogy 2021-ben 118 milliárddal többet kap az önkormányzati szektor, mint idén, ami 16 százalékos növekedést jelent.
    
Kiemelten szólt az oktatási költségvetésről, amely jövőre 2229 milliárd forintot biztosít, 78 milliárddal többet mint idén. Fontos feladatnak nevezte a köznevelési intézmények fejlesztését, a pedagógus életpályamodell folytatását, a zenei nevelés fejlesztését és az iskolai bántalmazást hatékonyan kezelő programokat.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!