Frakcióülés az őszi ülésszak előtt

A járványhelyzetre tekintettel a szokásos kihelyezett frakcióülés helyett rövidebb, budapesti tanácskozáson egyeztette csütörtökön a Kereszténydemokrata Néppárt parlamenti képviselőcsoportja az őszi ülésszak várható feladatait.

 

Dr. Simicskó István frakcióvezető értékelte a mögöttünk álló időszak parlamenti munkáját, a frakció kommunikációját és az őszi ülésszak várható eseményeit.

Semjén Zsolt pártelnök és Simicskó István frakciovezető a KDNP képviselőcsoportja csütörtöki, budapesti ülésén (KDNP Fotó)

Dr. Semjén Zsolt pártelnök általános helyzetértékelést adott, majd a koronavírus-járvány elleni fellépés fontosságáról és Magyarországra gyakorolt hatásairól beszélt.

Dr. Latorcai János frakcióigazgató az előttünk álló hónapok parlamenti menetrendjét és egyéb technikai részleteket osztott meg a jelenlévőkkel.

Ezt követően a párt és a frakció vezetői a KDNP képviselőinek felvetéseire válaszoltak.

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!