Hálával gondolunk mindenki munkájára, aki tenyerén hordozza a magyar jövőt!

Nekünk, kereszténydemokratáknak, egész politikánk középpontjában a családok állnak. Hazánk és nemzetünk jövője pedig ezen családokban felnövekvő fiatal nemzedékre épül. Az ő tudásuk, felkészültségük és éleslátásuk pedig nem csak szüleik, de az őket tanító pedagógusok kezében van.

Így óriási felelősségük van, hogy milyen emberek is lesznek gyermekeink, unokáink. Pedagógusnapon mondjunk nekik köszönetet, fejezzük ki hálánkat, hogy tudásuk, életbölcsességük és tapasztalataik átadásával segítenek abban, hogy úgy nőjenek fel utódaink, hogy értékes, boldog és a kor kihívásaival szemben felvértezett tudás birtokában léphessenek majd a helyünkre. Hálával gondolunk mindenki munkájára, aki óvodában, iskolában féltve tanítja az ifjúságot és így tenyerén hordozza a magyar jövőt!

Dr. Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője

 

(Kép: 123RF)

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!