Harrach Péter: A családnak nincs alternatívája

Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője az Országgyűlésben elmondta: ma szavaz az Országgyűlés a családvédelmi akcióterv megvalósulásáról, amely az eddigi legnagyvonalúbb támogatást adja a családoknak.

Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője

Hangsúlyozta: a családnak nincs alternatívája, sokan mégis keresik azt ideológiai alapon, a KDNP viszont az emberi természetbe írt törvényre hivatkozik. A család intézménye védelmet érdemel - hangoztatta a politikus, aki felsorolta az akcióterv részleteit és arra kért minden képviselőt, hogy a családok érdekében szavazza meg azt.

Rétvári Bence (KDNP), az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára
    
Rétvári Bence (KDNP), az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára

Rétvári Bence (KDNP), az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára azt mondta: a magyar kormány a családokat, míg Brüsszel a migrációt támogatja. Szerinte azonban nem csupán egy költségvetési kérdésről van szó, hanem „új vallások, új inkvizítorok" jelentek meg Európában: „genderisták" és „migrációhívők".

A magyar kormány megküzd és a magyar emberek érdekeit képviseli ezekkel az „új inkvizítorokkal szemben", akik el akarják vonni a Magyarországnak törvényesen járó támogatásokat, és azt mondják, hogy nem vagyunk civilizált politikusok, ha migráció ellen szólunk - jelentette ki.

Rétvári Bence a Párbeszéd felvetésére válaszolva úgy véli, hogy az ellenzéki pártok „a nemzeti kishitűség programját" hirdették meg, Magyarországnak olyan jövőt szánnak, egy olyan Európát szeretnének, ahol minél kevesebb dologról döntenek Budapesten és minél többről Brüsszelben.
    
Elmondta, Brüsszel a 2008-as gazdasági válságot sem tudta megvédeni, a migrációs válság megoldását sem szabad rábízni. Hozzátette: az EU-ban konfliktus vállalni nem szégyen, hanem kötelezettség, ha a nemzeti érdek úgy kívánja. Közölte, a venezuelai magyarokról sosem fognak migránsként beszélni.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!