Harrach Péter: Egy befogadó nép önvédelme

A Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője a közösségi médiában tett bejegyzést az idegenek befogadása és identitásunk idegenekkel szembeni védelme kérdésében, melyet az alábbiakban is olvashatnak.

Harrach PéterHarrach Péter, a KDNP alelnöke, országgyűlési frakciójának vezetője

Egy évezreden át bizonyítottuk, hogy a magyar nép befogadó. Kezdődött Szent István korában, a bejövő szerzetesekkel és katonákkal, folytatódott a kunokkal, jászokkal, svábokkal, szlovákokkal és másokkal. Mindnyájan hazát találtak itt, és részévé váltak a nemzetnek.

Ugyanakkor a hódítóknak ellenálltunk. Ők uralkodni akartak rajtunk, az alkalmazkodás legkisebb szándéka nélkül. A fegyveres hódítóknak ugyanaz volt a szándéka, mint a mai kulturális hódítóknak, birodalmuk kiterjesztése.

Vannak, akik ezt nem csak tűrik, de elősegítik. A hódítók pedig beáramlanak a saját kultúrájuktól elszakadt emberek kiüresedett világába.

Vannak azonban népek, amelyek bár továbbra is befogadók az alkalmazkodni kész, hazát keresők iránt, de önvédelmi készségük működik a hódítókkal szemben. Ezek a népek jelentenek reményt Európa számára” – olvasható a kereszténydemokrata parlamenti képviselőcsoport vezetőjének Facebook-bejegyzésében.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!