Harrach Péter: Jelentős egészségügyi és a gazdasági intézkedések születtek

Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője a miniszterelnök napirend előtti felszólalására reagálva azt mondta az Országgyűlésben, megnyugtató volt hallani az adatokat az egészségügyi dolgozók, és a rendfenntartásban résztvevők létszámáról. Ahogy azt is megnyugtató volt hallani, hogy az orvosok 65 év felett otthon maradhatnak, mert van elég náluk fiatalabb egészségügyi dolgozó.

Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője
    
A kereszténydemokrata politikus a hatósági egészségügyi intézkedések mellett kiemelte a gazdasági intézkedéseket is, ezek közül a fizetési moratóriumot, a kilakoltatások és végrehajtások felfüggesztését. Hangsúlyozta: a KDNP számára mindig is fontos volt a „padlóra került" családok helyzetének kezelése.
    
Üdvözölte a gyes és a gyed továbbélésének lehetőségét. Az előtte elhangzottakat úgy kommentálta: most némileg szelídebb volt az ellenzék hangja, mint békeidőben. Harrach Péter azt mondta: a hétfői szavazás arról szól, hogy a veszélyhelyzetben a járvány végéig vagy a járvány egy bizonytalan időpontjáig terjesszék ki a kormány hatáskörét. Úgy gondolja, ha a bizalom működik, elfogadják a kormányoldal előterjesztését - rögzítette a KDNP frakcióvezetője.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!