Harrach Péter: Kampányt lehet gyűlölettel folytatni, de települést vezetni csak szakértelemmel lehet

Kampányt lehet gyűlölettel folytatni, de települést vezetni csak szakértelemmel lehet - mondta Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője hétfőn a parlamentben.

Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője, a párt alelnöke napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. október 21-én. Jobbról Aradszki András, a KNDP képviselője. (MTI fotó: Kovács Tamás)

A KDNP-s politikus a kormányfő napirend előtti felszólalására reagálva azt mondta: abban reménykedtek, véget ért a kampány, de néhány hozzászólás azt mutatja, hogy erről szó sincs.
    
Megjegyezte: meglátják, hogy az ellenzék jókívánsága, miszerint Boldog Karácsonyt! hogyan teljesül majd. Úgy látta: nem lesz ez egy könnyű városvezetés, egy koalíció ugyanis azonos társadalomkép nélkül nehezen tud működni. A Budapestet mostantól vezető koalíciónak pedig nem úgy tűnik, hogy a társadalomképe azonos lenne - szögezte le.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!