Összes vállalás: 163 kereszt
Bács-Kiskun vármegye: 5 kereszt
Baranya vármegye: 12 kereszt
Békés vármegye: 2 kereszt
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye: 46 kereszt
Csongrád-Csanád vármegye: 3 kereszt
Fejér vármegye: 5 kereszt
Győr-Moson-Sopron vármegye: 3 kereszt
Heves vármegye: 4 kereszt
Komárom-Esztergom vármegye: 5 kereszt
Nógrád vármegye: 9 kereszt
Pest vármegye: 4 kereszt
Somogy vármegye: 51 kereszt
Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye: 5 kereszt
Tolna vármegye: 4 kereszt
Vas vármegye: 1 kereszt
Veszprém vármegye: 1 kereszt
Zala vármegye: 2 kereszt
Budapest: 1 kereszt

Kereszténydemokrata honfitársaink
eddig 163 kereszt megóvását vállalták.
Csatlakozzon Ön is, és fogadjon örökbe egy keresztet! 

Harrach Péter: Meg kell erősíteni a családokat

Harrach Péter, a KDNP országgyűlési képviselője szerdán a parlamentben kijelentette: a költségvetés rendezett, biztonságos társadalomban, a magyar emberek létfeltételeinek biztosításában gondolkodik egy olyan világban, ahol a nyugati civilizáció látványos válságtünetei mutatkoznak.

Közölte, közösségre épülő társadalomban gondolkodnak, amelynek a legkisebb egysége a család, amit meg akarnak erősíteni.

Elmondta, 2023-ban 3225 milliárd forint jut a családok támogatására, ez 450 milliárd forinttal több, mint a 2022-es költségvetésben volt és a növekmény messze meghaladja az infláció mértékét. Hozzátette: 2010-hez viszonyítva 2290 milliárd forinttal több most a családok támogatása. Kiemelte a családtámogatások közül az adókedvezményt, a 25 év alattiak szja-mentességét és az otthonteremtési támogatást.

Szólt a környezet- és természetvédelemről, úgy értékelve, hogy Magyarország képes az uniós klímacélokat megvalósítani. Elmondta, ahhoz, hogy 2050-re klímasemleges legyen a magyar gazdaság 50 ezer milliárd forintra lesz szükség, ez támogatás nélkül nem megy. Szerinte a kibocsátáscsökkentés csak az atomenergia igénybe vételével valósítható meg.