Harrach Péter: tisztességes kampányt szeretnének a magyar emberek

Az Országgyűlés keddi ülésnapján Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője a két nagy politikai irányzat migrációval kapcsolatos álláspontját, és a kampányban alkalmazott eszközeit hasonlította össze. A nemzeti keresztény oldal szerint a bevándorlók többsége nem menekült és nagy veszélyt hoz Európára, a baloldal ellenben a nyílt és kevert társadalomban hisz, és abban, hogy Európának nagy szüksége van a bevándorlókra. A polgári oldal nyílt küzdelmet folytat, a másik álcázott gyűlöletkampányt.

Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője a polgári, nemzeti, keresztény oldal és a baloldal illegális migrációval kapcsolatos álláspontját, és a két oldal kampányban alkalmazott eszközeit hasonlította össze.

Mint mondta, a polgári, nemzeti, keresztény oldal szerint a bevándorlók többsége nem üldözött, hanem a jobb és könnyebb élet reményében jön Európába, ami azonban nagy veszélyt jelent az európai kultúrára és életformára. Ezzel szemben – folytatta – a másik oldal a nyílt és kevert társadalom elméletében hisz, illetve úgy véli, a bevándorlók üldözött menekültek, akikre Európának nagy szüksége van.

Úgy vélte: a két oldal az eszközökben is különbözik, mert míg a polgári oldal nyílt küzdelmet folytat, addig a másik oldal álcázott gyűlöletkampányt, Európában a bürokraták befolyásával próbálnak eredményt elérni, hazai szinten pedig a civileknek álcázott küzdőtársakkal. A KDNP frakcióvezetője szerint egy kampány akkor tisztességes, ha nyílt küzdelem, és ezt szeretnék a magyar emberek is.

Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár egyetértett azzal, hogy a kampányban az ellenzék oldalán az álcázás és a valóság letagadása is megjelenik. Hozzátette: minden ellenzéki erő tagadja a „Soros-terv" létét, amihez már a Jobbik is csatlakozott. Hangsúlyozta: Soros Györgynek óriási pénzügyi erőforrások állnak rendelkezésére, 4800 milliárd forint, amit a saját alapítványába tett át.

Az államtitkár a nemzeti konzultáció kitöltésére bíztatott minden magyar embert, akinek fontos Magyarország jövője. Akkor tudjuk Brüsszelt és Soros Györgyöt megállítani, „ha mi magyar emberek egymással összekapaszodunk" – fogalmazott.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!