Hazánkban harmadannyian halnak meg, mint az uniós átlag

Sikeres volt a védekezés a járvány első hullámában, de a baloldalra ebben sem lehetett számítani – idézte tudósításában Simicskó István KDNP-frakcióvezető hétfői napirend előtti felszólalását a Magyar Nemzet Online.

Az első hullám elleni védekezés sikeres volt, de a baloldalra ennek során sem lehetett számítani – mondta Simicskó István napirend előtti felszólalásában a parlamentben, és hozzátette: a magyar egészségügy most is helytáll. A KDNP frakcióvezetője emlékeztetett: Magyarországon harmadannyian halnak meg, mint ami az uniós átlag.

Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője (MTI fotó: Bruzák Noémi)

Mint kifejtette, senki sem látta előre, hogy egy világjárvánnyal kell majd szembenéznünk, ami a gazdaságra is jelentős hatással lesz, ezért különösen nagy dolog, hogy 2010-től sikerült megerősíteni Magyarországot, ami ma már erős országként le fogja győzni a válságot. A KDNP üdvözli a gazdaságvédelmi operatív törzs elindítását és azt is, hogy a kormány hatezer-milliárd forintot fordít a gazdaság megóvására.

A baloldali kormányok csak terheket, megszorításokat róttak az emberekre, és a mostani válságkezelésben sem segítenek, hanem álhírekkel és kamuvideókkal mesterkednek – hangsúlyozta Simicskó István, kiemelve: a kormányra viszont számíthatnak az emberek.

Válaszában Zsigó Róbert kiemelte: a baloldal annak idején kiszolgáltatta a családokat a válságnak, de a mostani kormány családbarát országot épít, és minden vágyott gyermek megszületését segíti. Családbarát adórendszert vezetett be, fejleszti a bölcsődéket, bevezette a csokot, a babaváró támogatást, most pedig minden idők legnagyobb otthonteremtési programját kezdte meg – sorolta a családokért felelős tárca nélküli miniszter parlamenti államtitkára.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!