Az ukrajnai háborúval kapcsolatban a magyar kormány álláspontja bölcs és helyes - A Hír TV vendége volt Simicskó István

Átadták Magyarország harmadik honvédelmi sportközpontját kedden Balassagyarmaton. Az ünnepségen Benkő Tibor honvédelmi miniszter kiemelte, az ország védelmi képességeihez kell egy erős magyar honvédség, kell egy jó szövetség, és éppúgy kell a társadalom elhivatottsága és elkötelezettsége. A Hír TV volt Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője.

„Számtalan nyilatkozat látott napvilágot, nem csak Márki-Zay Pétertől, hanem több baloldali politikustól, hogy valóban ők fegyvert és akár magyar katonát is szívesen küldenének ebbe a konfliktusba, ebbe a háborúba, ami szerintem életveszélyes. Az a helyes és a bölcs álláspont, amit a kormány visz, ebben a kérdéskörben is. Ki kell maradnunk ebből a háborúból, de segítenünk kell az ukrajnai menekületeket (...)" - mondta el Simicskó István.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!