Hollik István: A baloldal az olajembargós vitában a magyar emberek helyett ismét Brüsszel mellé állt

A Fidesz-KDNP nem fogja hagyni, hogy Brüsszel a magyar baloldallal karöltve romba döntse mindazt, amit a kormány már elért.

Hollik István, a kormánypártok kommunikációs igazgatója hétfői nyilatkozatában azt mondta: baloldali országgyűlési képviselők és európai parlamenti képviselők is megerősítették,

ha rajtuk múlna, támogatnák és megszavaznák az uniós javaslatot.

 

Ezzel szemben „ hangsúlyozta – a Fidesz-KDNP nem fogja hagyni, hogy „Brüsszel a magyar baloldallal karöltve” veszélybe sodorja a rezsicsökkentést, a családtámogatásokat és romba döntsék mindazt, amit az elmúlt 12 évben elért a kormány.

„Továbbra is kitartunk Magyarország és a magyar emberek érdekei mellett, megvédjük a rezsicsökkentést, hiszen nem fordulhat elő, hogy a magyar emberekkel fizettessék meg a háború árát” – jelentette ki Hollik István, aki arra kérte a miniszterelnököt, hogy továbbra is tartson ki a Fidesz-KDNP álláspontja mellett, és mondjon nemet Brüsszel olajembargós javaslatára.

Jelezte: hétfőn kezdődik az Európai Tanács ülése, ahol komoly csaták várhatók ebben az ügyben. Hollik István úgy értékelt:

a brüsszeli olajembargós javaslat egyértelmű támadás a magyar gazdaság és a rezsicsökkentés ellen,

 

bevezetése pedig „felérne egy magyar gazdaságra ledobott atombombával”. Az árak azonnali emelkedésnek indulnának, a benzin legalább 700, a gázolaj legalább 800 forintra nőne, áruhiány lépne fel – tette hozzá.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!