Hollik István: A baloldal gáncsoskodása ellenére is megvalósul a tanárok béremelése

A kormánypártok szerint a baloldal gáncsoskodása ellenére most már biztos, hogy idén és jövőre jelentős béremelést fognak kapni a tanárok és az óvónők – erről Hollik István, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója beszélt csütörtökön.

Hollik

 

Hollik István az MTI-nek elküldött videónyilatkozatában úgy fogalmazott: „jobb később, mint soha”, végre megjött a brüsszeli garancialevél, így most már biztos, hogy idén és jövőre is jelentős béremelést fognak kapni a tanárok és az óvónők.

Ennek eredményeképpen a bérük 2025-re el fogja érni a diplomás átlagbér 80 százalékát

– tette hozzá.

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója szerint ugyanakkor a dollárbaloldal 2023-ban azon dolgozott, hogy mindez ne sikerüljön.

Gyurcsány Ferenctől Dobrev Klárán át Donáth Annáig a teljes dollárbaloldal minden követ megmozgatott annak érdekében, hogy megakadályozzák a béremeléseket

– jelentette ki.

Szerinte a baloldali politikusok „egymásnak adták a kilincset Brüsszelben”, és arra kérték az Európai Bizottságot, hogy állítson újabb és újabb feltételeket Magyarországnak azért, hogy addig se fizesse ki Brüsszel a tanárok bérét.

Úgy fogalmazott: „Gyurcsányék ismét megbuktak”, mert hiába gáncsoskodtak, hiába próbálták ellehetetleníteni a tanárok béremelését, ez nem sikerült nekik.

Hollik István úgy vélte: a dollárbaloldal ismét bebizonyította, hogy ha választania kell a magyar érdek, a tanárok béremelése és a saját kicsinyes pártpolitikai céljai között, akkor mindig az utóbbit választja.

Gyurcsány Ferencék ismét és sokadszorra árulták el saját hatalmi céljaik miatt a magyar embereket, a tanárokat és az óvónőket is

– jelentette ki a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!