Hollik István: Be kell zárni azokat a jogi kiskapukat, amiket az illegális bevándorlók kihasználhatnak

Be kell zárni azokat a jogi kiskapukat, amiket az illegális bevándorlók kihasználhatnak annak érdekében, hogy Magyarországra jöjjenek, erre szolgál a „Stop Soros”-törvénycsomag és az alaptörvény-módosítás – mondta Hollik István, a Fidesz–KDNP-frakciószövetség szóvivője kedd reggel az M1 aktuális csatornán.

Hollik István

A szóvivő hangsúlyozta, a törvénycsomaggal meg lehet védeni azt a biztonságot, ami az elmúlt években Magyarországot jellemezte, például úgy, hogy szigorúan büntetik a migráció illegális szervezését vagy megakadályozzák, hogy külső erő az országra kényszerítse a migránsokat.

A kereszténydemokrata politikus hozzátette, a kötelező kvóta ellen egyre több uniós ország szólal fel, ezért a migrációt támogatók azt akarják elérni, hogy ne a tagállamok dönthessenek arról, kinek jár a menekültstátus, hanem ezt Brüsszel dönthesse el. Ez még veszélyesebb, mint a kötelező betelepítési kvóta – mondta Hollik István, jelezve: az alkotmány-módosítás ezt akadályozná meg.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!