Hollik István: A dollárbaloldal nemet mondott a békére

A dollárbaloldal nemet mondott a békére, mert a finanszírozójuk ezt várja a dollármilliókért cserébe – mondta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója pénteki, az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában.

 

Hollik István közölte:

nemrég szavaztunk az Országgyűlésben a békepárti határozatról, a szavazáson kiderült, hogy a dollárbaloldal háborúpárti volt, és az is marad.

 

A harmadik világháború kockázata soha nem volt még annyira valós, mint napjainkban – jelentette ki a politikus. Hozzáfűzte, ezért fontos, hogy ezekben a vészterhes időkben Magyarország elkötelezze magát a béke mellett, és hangsúlyozza, hogy továbbra is békepárti.

Azért fogadtuk el a békepárti határozatot, hogy leszögezzük, Magyarország továbbra is a béke pártján áll

 

– közölte Hollik István. Úgy fogalmazott: „a Fidesz és a KDNP felajánlotta a lehetőséget a dollárbaloldalnak, hogy csatlakozzon a békepárti határozathoz. Azonban Gyurcsány Ferencék ezt elutasították, nemet mondtak a békére.”

A dollárbaloldal ezzel bebizonyította, hogy továbbra sem a magyar érdekeket képviseli, hanem végrehajtják, amit a finanszírozóik tőlük elvárnak a dollármilliókért cserébe - hangoztatta a kommunikációs igazgató. Véleménye szerint továbbra is a háborút támogatják, ami azt jelenti, hogy a dollárbaloldal a háború folytatása mellett, azaz az öldöklés pártján maradt.

Teszik ezt annak ellenére, hogy a magyar emberek békét akarnak – tette hozzá Hollik István. Úgy értékelt:

Gyurcsányék bebizonyították, hogy fontosabb számukra finanszírozóik akarata, mint a magyar emberek érdeke. Újra kiderült, hogy Magyarország megvédésében rájuk nem lehet számítani

 

– tette hozzá Hollik István.

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!