Hollik István: Érdektelenség, gyűlölet, elvtelenség az ellenzéki tüntetéseken

A 888-nak nyilatkozó Hollik István kormányszóvivő szerint önmagát minősíti az ellenzék március 15-ei fellépésének a színvonaltalansága.

Hollik István (KDNP), kormányszóvivő

A Fidesz-KDNP kormány által az 1848-49-es forradalaom és szabadságharc tiszteletére a Múzeum kertnél megrendezett rendezvényén több ezres tömeg vett részt, méltóságteljesen ünnepelve.

Az ellenzék tucatnyi mini rendezvényein és az összellenzéki nagy közös eseményükön viszont sehol sem volt több ezres tömeg. Volt viszont helyette szélsőjobboldali és baloldali pártok közös zászlólengetése és jó néhány indulatos, meg lázadásra felszólító politikai beszéd.

A 888.hu-nak  nyilatkozó kormányszóvivő, Hollik István szerint az 1848-49-es forradalom és szabadságharc történelmi évfordulóján való színvonaltalan fellépésével csak önmagát minősítette az ellenzék.

Ma azt láthattuk, hogy a Múzeumkertnél béke, derű, elszántság és hazaszeretet volt. Ha végignézünk az ellenzéki tüntetéseken, akkor azokon viszont csak érdektelenséget, gyűlöletet és elvtelenséget lehetett látni. Akik ott voltunk a Múzeumkertnél, egyértelművé tettük a lengyel barátainkkal együtt, hogy mi kiállunk a nemzetek Európájáért és a keresztény kultúráért. Az ellenzéki tüntetéseken viszont egyértelművé tették, hogy ők kiállnak az európai birodalomért, az Európai Egyesült Államokért és a multikulturalizmusért - mondta Hollik István.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!