Hollik István: Februárban érkezik a családi adóvisszatérítés

Februárban érkezik a családi adóvisszatérítés, amelynek összege elérheti szülőnként az akár 800 ezer forintot is – mondta a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a szombaton az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában.

Hollik István kiemelte, a kormány összességében 600 milliárd forintot utal így vissza a gyermekes családoknak. „Ezt a hatalmas összeget is a gazdasági növekedésnek köszönhetően tudjuk odaadni a gyermekes családoknak” – húzta alá a politikus.

Hozzátette, ha a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldalon múlna, akkor a családi adóvisszatérítés sem lenne.

Nemcsak azért nem lenne, mert a baloldal alkalmatlan megteremteni a gazdasági, pénzügyi hátterét egy ekkora adócsökkentésnek, hanem azért sem lenne, mert a baloldal elsorvasztaná a családi támogatásokat és inkább adókat emelne”

– fogalmazott a kormánypártok kommunikációs igazgatója, hozzátéve, hogy ezt tették, amikor 2002 és 2010 között kormányon voltak.

Hollik István

Hollik István szerint a baloldal 2010 óta következetesen támadja a bevezetett családtámogatásokat és adócsökkentéseket, egyik ilyen lépést sem támogatták a Parlamentben.

Hozzátette, hogy Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke ésszerűtlennek és elvetemültnek nevezte a családi adóvisszatérítést és perverz újraelosztásnak tartja a gyermekek után járó családi adókedvezményt is.

Tehát miközben a baloldal a magyar gyermekes családoktól sajnálja a támogatásokat, a migránsokat ezzel ellentétben tárt karokkal várják és el is tartanák őket magyar adófizetői forintokból”

 – hangsúlyozta a politikus, leszögezve, hogy a Fidesz viszont úgy gondolja, Magyarországnak nem a múlt politikájához kell visszatérnie, hanem előre kell mennie, ezért nem szabad hagyni, hogy a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldal veszélybe sodorja a családi adó-visszatérítést.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!