Hollik István: Karácsony Gergely ígéreteiből nem lett semmi

Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője hétfőn a parlamentben az azonnali kérdések órájában a „Gyurcsány-Karácsony koalíció” fővárosi eredményeit vette számba, megállapítva, hogy a Karácsony Gergely főpolgármester által meghirdetett zöldítési programból nem lett semmi, fűnyírás helyett pedig méhlegelőket létesítettek.

Hollik

Hozzá sem nyúltak a bérlakás-problémához, a nyugdíjasok hiába keresték a megígért fűtési támogatást, ezek helyett kaotikus közlekedés, romló közbiztonság, parkolóhelyek felszámolása, parkolási díjak megemelése és a biciklisávok melletti Geri-karók érkeztek”

– összegzett, hozzátéve: a „Karácsony-Gyurcsány-éra” alatt felélték a 200 milliárd forintnyi fővárosi megtakarítást is.

Soltész Miklós, a Miniszterelnökség államtitkára egyetértett abban, hogy Karácsony Gergely és szövetségesei sok mindent ígértek, ám szavai szerint „katasztrófa, amit műveltek”.

A zöldítés ügyében semmit nem tettek - nehezményezte, hozzátéve: még a Városliget megújítását is meg akarták fúrni, ahogy az atlétikai stadion felépítését és környékének rendezését is.

A zöldítés számukra a koszt, a mocskot és a rendezetlenséget jelenti"

– fogalmazott. Hozzátette: ugyanez a rendezetlenség igaz a közlekedésre is, életveszélyes például, ahogyan a kerékpáros közlekedést akarták segíteni, ráadásul „eltapsoltak” minden pénzt, ami Budapest számláján volt – emlékeztetett.

Hollik István viszonválaszában Szentkirályi Alexandrát, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjét ajánlotta Budapest problémáinak megoldására.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!