Hollik István: A kormány kellő erővel tudja képviselni a magyar emberek érdekeit Brüsszelben

Lezárult a nemzeti konzultáció - közölte pénteken a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója, aki szerint a konzultáció segít abban, hogy a kormány kellő erővel tudja képviselni a magyar emberek érdekeit Brüsszelben.

Hollik István az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában azt mondta, a Fidesz-KDNP mindig is fontosnak tartotta, hogy az ország életét hosszú távon is befolyásoló kérdésekben meghallgassa és megkérdezze a magyar emberek véleményét.

Hozzátette: úgy tűnik, a „dollárbaloldalt” továbbra sem érdekli a magyar emberek véleménye, hiszen ismét – úgy, ahogy korábban is – a kezdetektől támadta a nemzeti konzultációt.

A kormánypárti politikus azt mondta, ennek az lehet az oka, hogy a „dollárbaloldal” egyértelművé tette, hiába ártanak Magyarországnak az elhibázott Brüsszeli szankciók, ők kiállnak azok mellett.    

Azaz a baloldal „a guruló dollárokért cserébe”, most sem a magyar emberek érdekét képviseli, hanem Brüsszelét – összegzett.

Hollik István azt mondta, Gyurcsány Ferencék már a kezdetektől nyilvánvalóvá tették, hogy ők már rég elzárták volna a gáz- és olajcsapokat, és minden brüsszeli szankciót megszavaztak volna, még úgyis, hogy ezzel veszélybe sodorják az ország ellátást.

Ezzel szemben a Fidesz-KDNP kiáll a magyar emberek érdeke mellett, a nemzeti konzultáció segít abban, hogy a kormány kellő erővel tudja képviselni a magyar emberek érdekeit Brüsszelben

 

– jelentette ki.

A kommunikációs igazgató köszönetet mondott mindazoknak, akik kitöltötték a nemzeti konzultációt, és elmondták véleményüket az „elhibázott brüsszeli szankciókról”.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!