Hollik István: Magyarország megőrizte békéjét és stabilitását az elmúlt nehéz esztendőben is

Magyarországon béke van, az ország megőrizte stabilitását ezekben a nehéz időkben is - hangsúlyozta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója szombati videónyilatkozatában.

Hollik István a videóban azt mondta: az idei év nagyon nehéz volt,

magunk körül csak gondokat és kihívásokat láthattunk”:

a szomszédban folyó háború alapjaiban rengette meg a „béke ígéretér” épített Európai Uniót, és „az elhibázott brüsszeli válaszlépések” csak tovább nehezítették a helyzetet. Egekbe szökő energiaárak, azt követő infláció és gazdasági visszaesés jellemezte Brüsszel szankciós politikáját - emelte ki.

Hollik Ist

Úgy folytatta, hogy a háború mellett a terror is „felütötte fejét” az öreg kontinensen; az Izraelt ért terrortámadás felbátorította a bevándorlótömegeket és felébresztette az alvó terrorsejteket is.

Alig voltak hetek, amikor nem hallottunk valamilyen szörnyű merényletről, Hamász melletti tüntetésről vagy éppen az európai polgárok megfélemlítéséről”

- mondta Hollik István, hozzátéve, hogy Európa nyugati országaiban még a karácsonyi vásárok sem lehetnek biztonságban.

Úgy fogalmazott: „az ilyen vészterhes időkben” a szeretteinkkel töltött karácsonyi együttlét is felértékelődik, hiszen

Magyarországon béke van, a stabilitásunkat megőriztük ezekben a nehéz időkben is, és jó reményekkel fordulhatunk a 2024-es év felé”.

Hollik István a videó végén a maga és a Fidesz-KDNP nevében békés, boldog karácsonyt kívánt minden magyar embernek, és azt kívánta egész Magyarországnak, hogy teljenek békében az ünnepek.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!