Hollik István: Miért okoz kárt Magyarországnak a baloldal?

Hollik István, a KDNP képviselője kedden az országgyűlésben az igazságügyi miniszterhez címzett azonnali kérdésében felidézte: az elmúlt 12 évben számos olyan történelmi kihívás állt az ország előtt, amelyekre fontos volt jó választ adni, de ezekben sem bontakozott ki összefogás, mert „a baloldal mindig szembefordult a teljesen világosan látszó nemzeti érdekkel”.

Szerinte nemrégiben szintet léptek, mert most már deklaráltan azt nevezik céljuknak, hogy „kárt okozzanak Magyarországnak”, jogi köntösbe bújtatva azt, majd azt kérdezte, miért tesz így a baloldal?

Répássy Róbert, az igazságügyi tárca parlamenti államtitkára hangsúlyozta, a kérdező tényeket vetett a baloldal szemére, akik - európai eszmetársaikkal összefogva - azon dolgoznak, hogy Magyarország ne kapja meg a neki járó európai uniós pénzeket; szerinte az újdonság nem ez a tény, hanem a nyílt beismerés volt.

Az államtitkár megemlítette, egyes jelentéstevők működése komoly kárt okozott, és „számos esetben magyar emberek fogták a tollukat”.

Hollik István szerint minél rosszabb az országnak, annál jobb Gyurcsány Ferencnek és szövetségeseinek, ezért azon dolgoznak, hogy az érkező uniós források csökkentésével jobb helyzetbe kerüljenek a közelgő európai parlamenti választások előtt.

Az államtitkár megemlítette, hogy az Európai Unióban a külföldi ügynökökről szóló törvényt készítenek elő, ezt a törvényt élesen támadják a külföldi támogatások hasznát élvező civil szervezetek. Mint mondta, remélik, hogy megszületik ez a szabályozás, és kötelező lesz.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!