Hollik István: Soros György azokat támadja, akik ellenzik a bevándorlást

A kormányszóvivő szerint Soros György legújabb írásában azokat támadja, akik ellenzik a bevándorlást: a Fidesz-KDNP-t, de más európai pártokat is - mondta Hollik István szerda reggel az M1 aktuális csatornán.

Hollik István (KDNP), kormányszóvivő

A kormányszóvivő szerint Soros György ezzel a cikkével is azt bizonyítja, hogy megkezdte az európai parlamenti választások kampányát.

„Nyilván arra számíthatunk, hogy ő és az általa finanszírozott civil szervezetek mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy a bevándorláspárti politikát támogassák" - fűzte hozzá.

A bevándorlást ellenző politikai erők, köztük a Fidesz-KDNP úgy véli, hogy az unióban létező gazdasági és demográfiai problémákat nem a migrációval kell kezelni, hanem például családtámogatással.

„Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy aki ma Magyarországon gyermeket szeretne vállalni, az ezt meg is tudja tenni" - hangsúlyozta.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!