Hollik István: Soros meghirdette a bevándorláspárti erők összefogását

A kormányszóvivő szerint Soros György legújabb írásában újra Magyarországot támadja, azért, mert a magyar emberek döntöttek arról, hogy nem akarnak bevándorlóországot csinálni a saját hazájukból.

Hollik István (KDNP). kormányszóvivő

Hollik István keddi sajtótájékoztatóján azt mondta: Soros György Európa, ébredj fel! címmel megjelent véleménycikkében meghirdette a bevándorláspárti erők összefogását, „tehát Soros-listát akar mindenhol Európában, így Magyarországon is”.

A kormányszóvivő szerint ebből is látszik, hogy Soros György célja változatlan: „továbbra is azt szeretné, hogy rá tudja erőltetni, rá tudja kényszeríteni Európára és magyar emberekre az akaratát, és így Európába és Magyarországra is be akarja telepíteni a bevándorlókat”.

Soros György számára erről fog szólni az európai parlamenti választás, számunkra pedig arról, hogy ennek a bevándorláspárti nyomásnak ne engedjünk – jelentette ki Hollik István.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!