Hollik István: A Soros-szervezetek akarják végrehajtani a népességcserét

A kormánypártok szerint a Soros-szervezetek az európai népességcsere végrehajtásán dolgoznak, ezért ellenük küzdeni kell.

          Hollik István

 

Hollik István, a Fidesz–KDNP-pártszövetség szóvivője szombaton Budapesten újságíróknak azt mondta, a legtöbben ma már látják Európában, hogy pénzügyi és politikai befolyással dolgoznak a Soros Györgyhöz köthető szervezetek azon, hogy végrehajtsák a népességcserét; migránsokkal akarják elárasztani Európát és legalizálni akarják az illegális migrációt.

Ezeknek a szervezeteknek mindenhol vannak kapcsolatai, így Brüsszelben több uniós intézményben, az ENSZ-ben és Magyarországon is – mondta Hollik István, hangsúlyozva: nyíltan harcolni kell ellenük, „rájuk kell mutatni”, mert csak így lehet megvédeni Magyarországot.

A politikus hozzátette: ennek a harcnak az első lépése az az „akcióterv”, amely most a parlament előtt van. Az alkotmánymódosítás megtiltja idegen népesség betelepítését az országba, a Stop Soros-törvénycsomag pedig bünteti az illegális migrációt – emelte ki.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!