Hollik István: A terror ismét megjelent Európában

Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője az Izraelt ért terrortámadásról beszélt kedden a parlamentben napirend előtt, amely után Európa számos pontján éltették a Hamászt a szélsőséges bevándorlók. Azt mondta: ezzel párhuzamosan a terror ismét megjelent Európában.

Sorolta az elmúlt időszak terrorcselekményeit, hozzátéve: azok rámutatnak a brüsszeli bevándorláspolitika teljes csődjére.

Kijelentette: az Izraelt ért terrortámadás felbátorította a már Európában lévő szélsőséges bevándorlókat. Rámutatott arra is, hogy a közel-keleti terror olyan bevándorlási hullámot indíthat, amelynek keretében további szélsőségesek érkezhetnek a kontinensre.

Növeli a biztonsági kockázatot az is, hogy az embercsempészek gyakran tálib terroristák, akiknek politikai céljuk van a folyamattal: bejuttatni a szélsőségeseket és destabilizálni Európát

 

– fűzte hozzá.

Brüsszel mindennek ellenére gyorsítaná a bevándorlást. Úgy fogalmazott: már nem migránselosztási kvótáról, hanem terrorelosztásról van szó, előbbivel ugyanis a terrorveszélyt terítenék szét.

Zsigmond Barna Pál, az Európai Uniós Ügyek Minisztériumának parlamenti államtitkára tarthatatlannak nevezte az illegális migráció okozta helyzetet. Azt mondta: a tömeges áradat halálos fenyegetés, Brüsszel javaslata pedig merénylet az uniós közbiztonság ellen.

A migrációs politika és paktum megbukott, a tárgyalásokat új alapokra kell helyezni - sürgette.

A tagországok egyenként döntenek határuk bezárásáról, ezzel a legfontosabb uniós vívmányok egyike, a személyek és az áruk szabad mozgása „repedezik”.

Bírálta a hazai „dollárbaloldalt”, mondván, rendre megszavazzák a brüsszeli javaslatokat a migráció támogatására, ezzel külföldi érdekeket szolgálnak ki. Azt kérte tőlük: fejezzék be a magyarok megalapozatlan támadását és Magyarország zsarolását az uniós pénzekért.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!