Hölvényi György: Civilizációs szomorújáték – nemes sportversengés helyett

Hölvényi György, a KDNP európai parlamenti képviselője az olimpia elmúlt napokbeli történéseiről osztotta meg véleményét közösségi oldalán hétfőn. 

Hölvényi

Hölvényi György azt írta: versenyzők szomorújátékának voltunk tanúi a hétvégén, az olimpia női ökölvívó versenyén. Igényt tarthatnak személyes együttérzésünkre, az általuk  valószínűleg tudtuk nélkül  megtestesített szerep azonban tágabb értelemben szimbólumértékű.

Kiemelte, 

a biológiai szempontból nehezen azonosítható nemű, de nőként indított afrikai, algériai versenyző karcsapásai előtt a női, olasz versenyző sírva borult térdre."

A kereszténydemokrata politikus hozzátette: később hazai ökölvívó reménységünk, Hámori Luca, bár állta a sarat, ő sem tudott mit kezdeni az erőfölénnyel. Le a kalappal előtte! A jelenetek szomorú fricskái az LMBTQ-propagandának a gyászos olimpiai megnyitó után.

Afrika ugyanis a valóságban szembesítette az LMBTQ-ideológia előtt hajlongó Európát: lássad ennek térdre kényszerítő valóságát, amikor túllép a demagóg szájrángatáson. És az amerikai, illetve európai befolyású Nemzetközi Olimpiai Bizottság nem lát ebben semmi kivetnivalót. Civilizációs szomorújáték – nemes sportversengés helyett  zárta bejegyzését Hölvényi György. 

A teljes poszt az alábbiakban tekinthető meg: 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!