Hölvényi György: Maputóból Strasbourgba tekintve

Hölvényi György, a KDNP európai parlamenti képviselője közösségi oldalán osztotta meg csütörtökön véleményét a magyar EU-elnökség bemutatásáról.

Hölvényi

A kereszténydemokrata politikusa azt írta,

Orbán Viktor Strasbourgban a magyar EU-elnökség prioritásait mutatta be: versenyképesség, biztonság, migráció. Az európai baloldal érdemi vita helyett ismét a politikai haszonszerzést választotta. Megfosztották magukat egyáltalán annak a lehetőségétől is, hogy megfontolják az Európában legrégebb óta hatalmon lévő miniszterelnök gondolatait."

Kiemelte, a stílus maga az ember. Bekiabálás, füttyszó: tényleg ilyennek kell lennie az Európai Parlamentnek, az “európai demokrácia házának”? Arról már ne is beszéljünk, hogy a baloldalon köztörvényes bűnözők is szót kaphatnak – tette hozzá.

Jelenleg az uniós választási megfigyelői misszió tagjaként dolgozok Mozambikban, sajnos a csütörtöki strasbourgi vita nem a legjobb ajánlólevél az európai demokráciáról a világnak, pedig az EP szeret ebből leckéztetni – zárta bejegyzését Hölvényi György.

 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!