Hölvényi György: Ne vegyünk részt a rémhírterjesztésben!

Az elnökség döntésének értelmében bizonytalan időre felfüggeszti munkáját az Európai Parlament. Hölvényi György képviselő hangsúlyozza: nehéz időszak előtt állunk, amikor kiemelten fontos a felelős viselkedés.

Hölvényi György, a Kereszténydemokrata Néppárt külügyi igazgatója, a párt európai parlamenti képviselője

Az Európai Parlament elnöksége úgy határozott, hogy bizonytalan időre felfüggeszti az EP munkáját, beleértve a döntéselőkészítő tevékenységet is a koronavírus-járvány további terjedésének megelőzése érdekében. A hétre tervezett három ülésnapból kettő elmarad, kedden is csak a legfontosabb témákról tanácskoznak a képviselők.

A plenáris ülés napirendjén a koronavírus, a többéves pénzügyi keret és a török-görög határon kialakult migrációs krízis szerepel – tájékoztatott közösségi oldalán Hölvényi György.

A kereszténydemokrata EP-képviselő szerint a parlament tagjai számára most az a legfontosabb, „hogy megtaláljuk annak módját, hogy ha nem a helyszínen, hanem csak telefonon, interneten, modern kifejezéssel élve home office keretében is, de folytassuk a munkát”.

Hangsúlyozta: „az elkövetkező időben sok rémhír, pletyka és kárörvendő megjegyzés fog elterjedni.

Szerintem ebben tilos részt venni, akár úgy mint kitaláló, akár mint terjesztő” – hívta fel a figyelmet.

Nagy megmérettetés előtt állunk – tette hozzá Hölvényi György.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!