Juhász Hajnalka: Amerika és Magyarország hangja közös az illegális migráció megállításában

Amerika és Magyarország hangja közös az illegális migráció megállításában, a biztonságpolitikában és az üldözött keresztény közösségek megőrzésében – értékelte Juhász Hajnalka, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) országgyűlési képviselője a magyar miniszterelnök és az amerikai elnök előző napi washingtoni találkozóját az MTI-hez eljuttatott keddi közleményében.

Juhász Hajnalka miniszteri biztos, a Kereszténydemokrata Néppárt országgyűlési képviselője, a Külügyi Bizottság alelnöke

Juhász Hajnalka, aki a Magyarország humanitárius segítségnyújtása nemzetközi kapcsolatainak fejlesztéséért felelős miniszteri biztos és az Országgyűlés külügyi bizottságának alelnöke is, kiemelte: az európai parlamenti választások előtti hétre időzített meghívás megkérdőjelezhetetlen üzenet a liberális európai vezetőknek, hogy az amerikai elnök Európa jövőjét illetően a Magyarország miniszterelnöke által kijelölt utat tartja támogathatónak.

Hozzátette, hogy Donald Trump stratégiai jelentőséggel emelt ki három pontot Magyarországgal kapcsolatban: elsőként a miniszterelnök szerepét hazánk biztonságának megőrzésében, Magyarország NATO tagságának a térségben betöltött jelentőségét, és azt az elkötelezett missziót, amelyet az üldözött keresztény közösségek megőrzéséért tesz a Közel-Keleten.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!