Juhász Hajnalka: Felelősségünk a teremtett világ megvédése

Ahogy a környezetvédelmi világnap szlogenje is hangsúlyozza: „Mi vagyunk az a generáció, amely békét köthet a természettel. Aktivizáljuk magunkat, ne szorongjunk.”
 Az erdők pusztulása, a talajerózió, a különböző élőhelyek beszűkülése mind arra figyelmeztetnek minket, hogy a természettel együtt élni szabad, visszaélni tilos!

A mostani fiatalabb generációban komoly igény van arra, hogy megóvjuk és védjük a természetet. Ebben mindannyiunknak, egyesével(!) komoly felelősségünk van! Ha csak egy fát is ültetünk, már tettünk azért, hogy gyermekeinknek jobb világot hagyjunk hátra. Ha odafigyelünk, hogy kevesebb szemetet termeljünk, már egy fenntarthatóbb életforma létrehozói lettünk.

Odafigyelésünk pengeéles „fegyver” a teremtett világ védelmében!

Figyeljünk oda a minket körülvevő természet apró részleteire is és legyen igaz látásunk arra, hogy az egész bolygóért odaadóan tegyünk! Nekünk politikusoknak ebben élen kell járnunk. Kereszténydemokrata női képviselőként továbbra is azért dolgozom majd, hogy folytatódjon az élővilágért kiálló bátor, tettekben megnyilvánuló politikánk, hogy minél többet tehessünk a kék bolygóért!

Juhász Hajnalka
a KDNP alelnöke,
a KDNP Nőtagozatának elnöke

 

 

Illusztráció:123rf

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!