Juhász Hajnalka: A kormány a béke és a biztonság kultúráját képviseli

A baloldal nem támogatta a magyar családokat védő rezsicsökkentést, de igent mond az energiaválságot okozó szankciókra - jelentette ki Juhász Hajnalka, a KDNP országgyűlési képviselője az Európai Bizottsággal való megegyezés érdekében szükséges törvényjavaslatok bizottsági jelentéseiről és összegző módosító javaslatairól szóló vitában hétfőn a parlamentben.

 

Juhász Hajnalka, a KDNP országgyűlési képviselője szerint hét uniós szankciós csomag után számot kell vetni, ugyanis a szankciók Oroszországnak 158 milliárd euró bevételt jelentettek és ebből az európai uniós polgárok 85 milliárd eurót fizettek ki. Ezért nevezte fontosnak Európában elsőként megkérdezni az emberek véleményét a szankciókról, amelyekről a kormány nemzeti konzultációt tart.

A baloldal nem támogatta a magyar családokat védő rezsicsökkentést, de igent mond az energiaválságot okozó szankciókra - mondta. Jelezte: a magyar kormány az EU-ban a béke és a biztonság kultúráját képviseli.

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldali kapcsolatokért felelős államtitkára válaszában felhívta a figyelmet arra, hogy a kormányt döntéseiben mindig a magyar emberek érdekének képviselete vezérli.

A baloldalon és a nemzetközi politikában lenézik a nemzeti konzultációt - jegyezte meg. Hozzátette: a kormány álláspontja világos, sorsfordító kérdésekben egyetértési pontokat akar létrehozni, lehetőséget adni a magyaroknak arra, hogy kifejezzék véleményüket.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!