Juhász Hajnalka: Miért képvisel idegen érdekeket a háborúpárti baloldal?

Juhász Hajnalka, a KDNP országgyűlési képviselője szerint a baloldal háborúpárti, kiáll a fegyverszállítások és az újabb szankciók mellett, ezzel szemben a kormányoldal békepárti. Vajon kinek a megrendelésére lehet háborúpárti a baloldali ellenzék? – tette fel a kérdést hétfőn a parlamentben

 

Rétvári Bence, a belügyi tárca államtitkára, a KDNP politikusa az első és a második világháborút példaként hozva arról beszélt: a magyarok, ha önállóan hozhatták volna meg a döntésüket, akkor kimaradtak volna a háborúból.    

Hangsúlyozta: ma már dönthetünk önállóan, hogy milyen álláspontot foglalunk el a mellettünk zajló háború kapcsán, és a kormánypártok azt az álláspontot képviselik, hogy ki kell maradni a konfliktusból.

A történelemben a végső csatát mindig a békepártiak nyerték, és a magyar kormány a béke oldalán áll

 

– reagált Juhász Hajnalka.

Rétvári Bence viszonválaszában azt emelte ki: a baloldali politikusok háborúpárti nyilatkozatokat tesznek, a kormányoldal felelőssége viszont az:

tegyenek meg mindent azért, hogy magyar ember soha többet ne haljon meg háborúban

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!