KDNP: A DK a magyar emberek jólétét segítse, ne a politikai haszonszerzésre koncentráljon!

Árnyékkormányt hirdetett a DK, ezzel kapcsolatban a KDNP frakciója az alábbi közleményben fejtette ki véleményét: Gyurcsány Ferenc, aki egyszer már tönkretette az országot, most felesége háta mögé bújva próbál figyelmet szerezni magának és pártjának. Az árnyékkormány tagjainak bejelentése egy fontoskodó színjáték, amellyel a Demokratikus Koalíció újabb csodafegyvert kínál az ellenzéki politikából kiábrándult szavazóknak.

El akarják venni a fókuszt arról, hogy a legutóbbi időközi választásokon sorra buknak el a baloldal jelöltjei, és a Fidesz-KDNP ott is bizalmat kap, ahol korábban ellenzéki többség volt. Az árnyékminiszteri névsorban ismét a régi szocialista és liberális kötődésű politikusok sejlenek fel, akik a Gyurcsány-Bajnai kormányok idején aktívan részt vettek a magyar családok devizahitelekbe hajszolásában. 

Jobb lenne, ha az ehhez hasonló pótcselekvések helyett a DK azon igyekezne, hogy az Európai Unióban, illetve idehaza segítse a magyarok érdekeit érvényre juttatni,

és végre egyszer igazán belátná, hogy olyan kihívásokkal teli időszakban, mint amit most él meg Európa, inkább az összefogás útját kell járnia! Vegyenek példát más uniós államokról, ahol a nemzeti érdek minden pártpolitikai szempontot képes felülírni az ellenzék soraiban is!

Ahelyett, hogy Gyurcsány pártjának képviselői Brüsszelben is csak az ország érdekeivel ellentétes aknamunkát végeznek, Magyarország és a magyar emberek jólétével, a béke megteremtésével foglalkozzanak és ne a politikai haszonszerzésre koncentráljanak!

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!