A KDNP Fővárosi Választmányának ünnepi ülése

A Fővárosi Választmány 2017. december 12-én tartotta idei karácsonyi ünnepi ülését az Aranytíz Kultúrházban.

Bagdy Gábor a KDNP Fővárosi Választmány elnöke az estét egy közös imádsággal nyitotta a 2017. november 13-án elhunyt kispesti KDNP elnökre, Lublóváry Ákosra emlékezve. Köszöntőjében arról beszélt, hogy a választási év előtti számos teendőnk ellenére az adventi időszakban fontos az elcsendesülés, a lelki elmélyülés a felkészülés Jézus befogadására, a karácsonyi csodára.
 
A Választmány minden évben Kovács K. Zoltán emlékéremmel díjazza azokat a tagtársakat, akik kiemelkedően sokat tettek a modern magyar kereszténydemokrácia megerősítéséért és a keresztény politikai gondolkodás előmozdítása ügyében. Idén személyesen Gyorgyevics Miklós tagtársunk vehette át a díjat, illetve a Választmány posztumusz ítélte oda dr. Rubovszky Györgynek és Dr. Jancsó Gábor tagtársunknak. A posztumusz díjazottak érmeit gyermekeik, Jeneiné dr. Rubovszky Csilla és Rubovszky György Zsolt, illetve ifj. dr. Jancsó Gábor vehették át.

Jelenlétével megtisztelt minket Harsányi Gábor érdemes művész, aki művésztársaival együtt egy nagyon igényes műsorral készült és igazi adventi hangulatot teremtett a meghívottak számára.

Az est folyamán több mint 150 tagtársunk koccinthatott egy pohár pezsgővel és kívánhatott Áldott Szent Karácsonyt a vacsora mellett.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!