KDNP: Jók a hazai foglalkoztatási adatok

Az ellenzéki képviselők bírálták hétfőn az Országgyűlésben a veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő szabályozási kérdésekről szóló törvényjavaslathoz benyújtott, a munkaerőkölcsönzésre és a pedagógussztrájkra vonatkozó módosító indítványokat.

Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője hangsúlyozta: ellenzéki politikusok korábban úgy nyilatkoztak, hogy a veszélyhelyzet szabályozása visszaélésre nyújt lehetőséget, de nem emelték fel a szavukat, amikor a saját politikai oldalukhoz tartozók éltek ilyen eszközökkel.

Hozzátette: Magyarországon csökken a munkanélküliség, még a fiatalok körében is, mert lehet állást találni a piacon, sőt egyes területeken már munkaerő-hiány uralkodik. Helyesnek nevezte, hogy Magyarország munkalehetőséggel is segíti az Ukrajnából a háború miatt menekülőket.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!