A KDNP a kapocs a magyar jobboldal és az Európai Néppárt között

A Grund legutóbbi adásában Hoppál Hunor Gaal Gergelyt és Bálványkövi Istvánt, a Dialógus Alapítvány alapítóját és a kuratóriumának elnökét látta vendégül.

gaa

A műsorban szó esett a kereszténydemokrata értékrendű alapítvány létrejöttének okáról és küldetéséről, programjairól és elképzeléseiről, valamint a KDNP szerepéről az Európai Néppárt egyetlen magyarországi tagpártjaként. De vajon mit tudunk a Jobbik és a Márki-Zay Péter vezette Mindenki Magyarországa Néppárt közeledéséről az EPP felé? Mennyiben priorizálják (vagy sem) a KDNP-vel való partnerséget az Európai Néppárton belül, akár a nevezett formációkhoz képest? Milyen esélyei vannak a kiterjedt jobboldalnak az EP-választás után egy európai parlamenti többség megalkotására? Ezekről is beszélgettek a legfrissebb Grundban.

A teljes adás IDE KATTINTVA tekinthető meg.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!