A KDNP kiáll az ország megvédése mellett - Soltész Miklós napirend előtti felszólalása

Soltész Miklós, a KDNP képviselője kedden arról beszélt napirend előtt az Országgyűlésben, hogy három évvel ezelőtt ilyenkor kezdődött az a "hatalmas nagy invázió", amelynek következtében néhány hónap alatt Magyarországon közel 400 ezer ember "zúdult át, pusztított", és akart olyan teljes változást hazánkban, ami elfogadhatatlan lett volna a magyar emberek és Európa számára is.

Soltész Miklós, a KDNP alelnöke, a Miniszterelnökség államtitkára

Hozzátette: a magyar kormány ezt követően egyértelmű lépéséket tett, elkezdte építeni a határkerítést, és azt az álláspontot képviselte, hogy meg kell őrizni az európai és a magyar emberek identitását, a bajban levőknek pedig segíteni kell, leginkább helyben.

Az akkori osztrák, olasz, német, horvát és román baloldali politikusok nyilatkozatait felidézve azt mondta: az európai politikusok és a hazai ellenzék is minősíthetetlen kritikával, támadással válaszolt a kormány és a magyar emberek lépéseire, ezek az európai politikusok, azonban "már nincsenek sehol".

Soltész Miklós hazaárulónak nevezte a magyarországi liberális-baloldali ellenzéket, amely szerinte minden nemzetközi és a magyar fórumon Magyarországot "ütötte", itthon pedig támadta a kerítést, segítette "Soros György tervét", nem szavazta meg a "Stop Soros" törvénycsomagot, és nem támogatta a közel-keleti keresztényeket segítő intézkedéseket. Közölte: a KDNP kiáll az ország megvédése, a keresztény értékek és az európai identitás megőrzése, valamint az üldözött keresztények megsegítése mellett.

Dömötör Csaba államtitkár kijelentette: egyértelmű, hogy a migrációs válság tartósan velünk marad, és az ezzel kapcsolatos politikai küzdelemnek sincsen vége. Senkinek nem hagyjuk, hogy hogy ránk tolja egy elbaltázott migrációs politika negatív következményeit, ezt nem nézzük el sem az európai, sem a magyar baloldalnak - fogalmazott.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!