KDNP: A magyar emberek dönthetnek majd a gyermekvédelmi törvényről

Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője kedden a parlamentben napirend előtti felszólalásában hangsúlyozta: nem Brüsszel, hanem a magyar emberek dönthetnek majd a gyermekvédelmi törvényről népszavazáson.

Nacsa Lőrinc közölte: a magyar baloldal és brüsszeli szövetségesei, valamint „az LMBTQ-propagandát kiszolgáló ngo-k” egész sora zúdított össztüzet Magyarországra, mert kimondta: a gyermekek nevelése, különösen a szexuális nevelése a szülők joga.

Kitért arra, hogy Brüsszel a szokásos eszközökhöz nyúlt a jogszabály miatt: zsarolás, fenyegetőzés, eljárások. Felháborítónak tartotta, hogy az Európai Parlamentben (EP) egy meleg bosszúpornó miatt elítélt baloldali képviselő foglalkozik az üggyel.

Szerinte a baloldal ebben a kérdésben sem a magyar emberek mellé állt. Ha a baloldalon múlna, az óvodákban, iskolákban lehetne a szexualitást öncélúan bemutatni – közölte, hozzátéve: a baloldal a brüsszeli szövetségeseivel „egy hálószobakérdésből egy gyerekszobakérdést” csinál.

Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára felidézte, miről szól a törvény: sokkal súlyosabban lehet büntetni a pedofil bűncselekményeket.

Elmondta: a baloldal a vitában azt firtatta, miért nem tesznek a megelőzés érdekében. Ekkor született meg a szabályozás azon része, amely a kiskorúak védelmét szolgálja és kimondja: a szexuális nevelés joga a szülőé – magyarázta. Szerinte a törvényt megpróbálták úgy feltüntetni, mintha a kiskorúak védelméről szóló rész pedofillá minősítette volna az eltérő identitással rendelkező csoportokat. Nem erről van szó, hanem arról, hogy ezek a csoportok abban a formában ne érintkezzenek kiskorúakkal – mondta.

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hosszúhetény
Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Kisirtáspuszta
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!