Kereszténydemokraták a „Nagy Ipolytakarítás 2021” akció élvonalában

A KDNP Nógrád és Pest megyei vezetői és tagjai is jeleskedtek a hétvégén a nyugat-nógrádi környezetvédelmi akció során.

A keresztény ember számára fontos, hogy tegyen valami jót és példát mutasson embertársainak. Ezért a KDNP Nógrád Megyei és Balassagyarmati Szervezete – Bablena Ferenc és Frankó Viktória vezetésével – elsőként csatlakozott ehhez a fantasztikus kezdeményezéshez, melynek fővédnökei Magyarország és Szlovákia köztársasági elnökei voltak.IpolytakarításHidvégi Vincének, a KDNP Pest Megyei Szervezete tagjának is oroszlánrésze volt abban, hogy az ötlettől a megvalósításig véghez vitte ezt az eseményt. Balla Mihály fideszes országgyűlési képviselő is csatlakozott a balassagyarmati szakaszon a KDNP Balassagyarmati és Magyarnándori Szervezete tagjaihoz a szárazföldi takarításban.

Ipolytakarítás

Több önkormányzati vezető – mint a nagycsalomijai vagy az ipolybalogi polgármester – támogatta az akciót, melyhez felvidéki magyarok is csatlakoztak. Molnár Péter világ- és Európa-bajnok kajakos „gyorstalpaló képzést” tartott a vízen takarítóknak, így ott is eredményes lehetett a munka.

Ipolytakarítás

A folyó és környezete megtisztítását végző csapatokhoz Juhász Hajnalka, a KDNP alelnöke, országgyűlési képviselő és Gaal Gergely, a KDNP országos választmányi titkára, Pest megyei elnöke, miniszteri biztos is csatlakozott, hogy felhívják a figyelmet a környezet és természeti értékeink megóvására.

Ipolytakarítás

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!