A keresztényüldözés élő probléma, ami ellen küzdenünk kell!

Az indonéziai katolikus templomnál történt öngyilkos merénylet ismét emlékeztet minket arra, hogy a keresztények üldözése, hitükért való meghurcolása élő probléma, ami ellen küzdenünk kell.

A KDNP elutasít mindenféle erőszakot, a szabad vallásgyakorlás alapvető emberi jogunk, mint ahogy az is, hogy ünnepeinket békében, méltósággal megülhessük.

A magyar kormány egyik kiemelt feladata az üldözött keresztények megsegítése, ez nem csupán a hívő emberek mindennapjainak jobbá tételét jelenti, hanem a békés egymás mellett élés megteremtését is.

Bízunk benne, hogy a Hungary Helps programmal példát mutatunk más országok és vallások képviselőinek is, hogy belássák, a konfliktusokat megoldani nem erővel, hanem figyelemmel, segítséggel, emberbaráti szeretettel lehet.

Ma, a nagyhét kezdetén, az a remény mozgasson minket, hogy minden nehéz helyzetből van kiút, a szeretet minden rosszat legyőz!

Dr. Simicskó István
frakcióvezető 

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!