Köszönjük a választóknak!

Köszönetét fejezte ki Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke a kormánypártok eredményváróján vasárnap a választópolgároknak, akik szavai szerint óriási számban vettek részt a vasárnapi választáson.

Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes, a Kereszténydemokrata Néppárt elnöke a Bálna Budapest rendezvényközpontban az országgyűlési képviselő-választás napján, 2018. április 8-án. (Fotó: fidesz.hu)

Semjén Zsolt rámutatott: ez a leendő kormánynak rendkívüli politikai legitimációt és megerősítést ad.

Köszönetét fejezte ki a felekezeti hovatartozástól függetlenül elhangzott imákért és külhoni magyarok felé is, akik tanúságot tettek a nemzethűségről.

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (j) és Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) elnöke a Kossuth-nótát éneklik a párt választási eredményváró rendezvényén a Bálna Budapest rendezvényközpontban az országgyűlési képviselő-választás napján, 2018. április 8-án. (Fotó: fidesz.hu)

Kiemelte, hogy most sokkal nagyobb számban éltek állampolgári szavazati jogukkal, mint 2014-ben tették. Hitet tettek, hogy egy nemzethez tartozunk, és ez az Országgyűlés az ő országgyűlésük is.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója azt mondta: a magas részvétel azt jelenti, hogy a magyar demokrácia erős, a magyar emberek véleményt akartak mondani az ország sorsáról, és megértették, hogy a választás tétje kimagasló, és hosszú távra meghatározza az ország sorsát.

A politikus köszönetet mondott a szavazóknak, külön azoknak, akik hosszú órákat várakoztak egyes szavazókörökben.

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (j) és Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) elnöke a Kossuth-nótát éneklik a párt választási eredményváró rendezvényén a Bálna Budapest rendezvényközpontban az országgyűlési képviselő-választás napján, 2018. április 8-án. (MTI Fotó: Máthé Zoltán)

Fogadj örökbeegy keresztet!

Országos akciónk célja az utak mentén, a települések közterületein álló keresztek megmentése, felújítása és állaguk megóvása az utókor számára.

Ha Ön is szeretne részt venni az akcióban, az alábbi gombra kattintva tájékozódhat a Fogadj örökbe egy keresztet! program részleteiről!

Hernádkércs
Bárdudvarnok
Sopron
Sopron
Sopron
Magyarszerdahely külterület
Felsőörs
Lőrinci
Újnéppuszta külterület

Kérdése van? Írjon nekünk!

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Küldjön üzenetet munkatársainknak az alábbi lehetőségre kattintva!
Készséggel állunk rendelkezésére!